dijous, 9 de febrer de 2012

Presentació Tissu_retes

El grup Tissu_retes neix de la fusió de teixit i tisores, eines fonamentals per als nostres projectes, amb la idea de compartir i ensenyar el món dels crafts que tant ens apassiona.

A través d'aquest blog us anirem informant dels esdeveniments relacionats amb el món del craft (fires, botigues, materials,tallers ...).


Des de Tissu_retes volem oferir-vos també tallers monogràfics creatius anomenats "monocrafts suitcase". Només cal que us reuniu un grup d'amigues, companyes de feina ... i fixeu un domicili, nosaltres vindrem amb tot el necessari per realitzar els "monocrafts suitcase". Si no el trobeu un domicili ja buscarem una solució!!.Fonamental: Il · lusió, ganes d'aprendre i compartir, i molt d'amor pel que facis, la resta ho posem Tissu_retes!

 contacte :Tissuretes@gmail.com

 

---------------------- 


Presentación Tissu_retes 
El grupo Tissu_retes nace de la fusión de tejido y tijeras herramientas fundamentales para nuestros proyectos con la idea de compartir y enseñar el mundo relacionado con los crafts que tanto nos apasiona.


A través de este blog os iremos informando de los acontecimientos relacionados con el mundo del craft (ferias, tiendas, materiales...).

Desde Tissu_retes os ofreceros también talleres monográficos creativos llamados "monocrafts suitcase". Solo hace falta que os reunáis un grupo de amig@s, compañer@s de trabajo...y fijéis un domicilio, nosotras acudiremos con todo lo necesario para realizar los monocrafts suitcase. Si no lo encontráis ya buscaremos una solución!!.


Fundamental: Ilusión, ganes de aprender y compartir, y mucho amor por lo que hagas, el resto lo ponemos Tissu_retes!

interesad@s poneros en contacto con :Tissuretes@gmail.com