dimecres, 19 de setembre de 2012

Idees per reciclar la roba

Amb l'arribada de la tardor acostumem a fer canvi de roba de l'armari. Hi ha vegades que tant la d'estiu que volem guardar, com la d'hivern que treiem de les caixes per endreçar, tenen taques que no marxen o ja no ens va bé o potser ja no ens agrada com ens queda. 

Pots trobar-te que t'agrada molt un jersei, una faldilla o uns pantalons però saps que ja no tels tornaràs a posar. Que et proposem? QUE RECICLIS, QUE TRANSFORMIS, QUE HO ADAPTIS!!! Durant aquests dies buscarem idees i us proposarem projectes.la102166_1106_1woolen_l.jpg
 Aquest exemple és de Martha Stewart. És una pàgina web molt complerta amb idees que van des de costura fins a animals o idees de decoració per la casa i menjars.

--------------------------------------------------------------------------------------- 

Con la llegada del otoño solemos hacer cambio de ropa del armario. Hay veces que tanto la de verano que queremos guardar, como la de invierno que sacamos de las cajas para ordenar, tienen manchas que no se van o ya no nos va bien o quizás ya no nos gusta como nos queda.

Puedes encontrarte que te gusta mucho un jersey, una falda o un pantalón pero sabes que ya no te la volverás a poner. Que te proponemos? QUE RECICLES, QUE TRANSFORMES, QUE LA ADAPTES! Durante estos días buscaremos ideas y os propondremos proyectos.

El ejemplo de la foto superior es de Martha Stewart. Es una página web muy completa con ideas que van desde costura hasta animales o ideas de decoración para la casa y comidas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentarios