dimecres, 12 de setembre de 2012

La tendència del ganxet i la mitja


Actualment totes les coses fetes a mà són tendència i estan creant tendència.
 
Tot lo relacionat amb la tècnica del ganxet o mitja, causa furor. La red està plena de treballs amb aquestes tècniques,només cal veure el munt de blogs i pàgines web on es poden veure creacions,tutorials,comprar patrons o materials. Recentment fins i tot s'ha emès un programa per televisió tricotosas amb el handmade com a tema central i el ganxet o mitja com a part important.

Per altra banda ens trobem amb el ganxet urbà Urban Knitting originari d' Estats Units. És un moviment que reivindica l'ús del ganxet recobrint el mobiliari urbà . És un art pacífic del carrer que intenta donar una mica de vida als carrers i places i mostrar lo impersonal que pot arribar ser el paisatge urbà. Hi ha un grup creixent de seguidors a nivell internacional (França, Japó entre d'altres i també Espanya).

 

     
http://www.harakka.fi/virpi/pitsibussi.html

 Aquest art urbà ens serveix d'inspiració també dins de casa. Ja no només es fa servir per a tapetes de sobre taula, mantes o coixins com feien les nostres avies o besàvies, o per bufandes, jerseis i guants. Hi ha un ventall amplíssim de coses que es poden fer com els pufs, les catifes amb XL, el recobriment dels llums, agafadors per al forn...i mil coses. Lo important és que la imaginació i la creativitat no tenen límits.

Des de Tissu_retes us animen a aprendre la tècnica del ganxet o la mitja.

Melanie Porter

Melanie Porter
-------------------------------------------------------------------
La tendencia del ganchillo o media
Actualmente todas las cosas hechas a mano son tendencia y están creando tendencia.

Todo lo relacionado con
la técnica del ganchillo o media, causa furor. La red está llena de trabajos con estas técnicas, sólo hay que ver el montón de blogs y páginas web donde se pueden ver creaciones, tutoriales, comprar patrones o materiales. Recientemente se ha emitido un programa de televisión tricotosas  donde el tema es el handmade y el ganchillo y la media como parte importante.

Por
otro lado nos encontramos con el ganchillo urbano o Urban Knitting originario de Estados Unidos. Es un movimiento que reivindica el uso del ganchillo recubriendo el mobiliario urbano. Es un arte pacífico de la calle que intenta dar un poco de vida a las calles y plazas, y mostrar lo impersonal que puede llegar ser el paisaje urbano. Hay un grupo creciente de seguidores a nivel internacional (E.E.U.U.,Francia, Japón entre otros y también España).

Este arte
urbano nos sirve de inspiración también dentro de casa. Ya no sólo se utiliza para tapetes de sobre mesa, mantas o almohadas como hacían nuestras abuelas o bisabuelas, o para bufandas, jerséis y guantes. Hay un abanico amplísimo de cosas que se pueden hacer como los pufs, las alfombras con XL, el recubrimiento de las lámparas, asideros para el horno ... y mil cosas. Lo importante es que la imaginación y la creatividad no tienen límites.


Desde Tissu_retes os animamos a aprender la técnica del ganchillo o la media.

Tissu3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentarios