dimarts, 21 de maig de 2013

Les Liantes de la Troka


Avui us volem parlar de les Liantes de la Troka, un grup molt dinàmic, molt viu i que cada vegada creix més. Són kedades principalment llaneres (no s'exclouen altres aficions) on compartim patrons, explicacions, novetats de fires, de revistes o llibres, de botigues, etc. Ens ensenyem els projectes que estem fent o els que ens agradaria començar, en fi, és un no parar.

Les trobades es fan alternant un cap de setmana en dissabte a Sabadell i el següent cap de setmana en diumenge a Sant Quirze.
Hi ha una pàgina al facebook Les Liantes de la Troca / Kedades de labors Sabadell - Sant Quirze  on s'anuncien les kedades i on compartim tot allò que ens agrada.

Nosaltres fa uns mesos ens vam incorparar a les kedades i cada dia ens agrada més. Quan és hora de marxar i ens hem de despedir ja tenim ganes que sigui cap de setmana per tornar-nos a trobar. Des del primer dia ens hi vam trobar molt a gust, et fan sentir com si les coneguessis de tota la vida i per això us animem a què no us ho perdeu i vingueu algun dia. Us agradarà molt!

Hi ha moltes participants: la Mariona, la Myt, la Marisol, la Lídia de portaldelabores, la Carina, la Feli de El punt de la Feli, la Mari de El calaix de la rosseta, la Pili, la Cristina, la Llum, la Judith, la Dolors de el taller de Bielisa, la Paula de Tres pompones....entre moltes d'altres que encara no coneixem.

Mireu quin ambient i quin bon rotllo!!

 


 Imatges cedides per EL CALAIX DE LA ROSSETA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentarios