diumenge, 27 d’octubre de 2013

El Buquet de la núvia/ El ramo de la novia

El Jordi i la Clara ja s'han casat i ja us podem ensenyar el buquet de núvia!!!.
Tot va començar fa uns mesos quan la Clara em va demanar que fes de testimoni al seu casament i que li fes el buquet amb flors de ganxet.

El Jordi y la Clara ya se han casado y ya os podemos enseñar el ramo de novia!!!.
Todo empezó  hace unos meses cuando  Clara me pidió que hiciera de testigo de su boda  y que le hiciera el ramo con flores de ganchillo.


Ella mateixa em va passar una foto que havia trobat per internet perquè jo tingués una idea del que li feia gràcia, i jo he fet una mica el que m'ha semblat, jijiji.

Ella misma me pasó una foto que había encontrado por internet para que tuviera una idea del que le hacía gracia, y yo he hecho un poco el que me ha parecido, jijiji.
 

El dia abans del casament, al vespre, li vaig portar a casa i li va encantar! Al veure la seva cara vaig veure que li agradava tal com havia quedat i em vaig relaxar.

El día antes de la boda, al atardecer, se lo llevé a casa y le encantó! Al ver su cara vi que le gustaba tal como había quedado y ya me relajé.Les puntes que envolten el buquet i la tija eren de la seva àvia, que l'Anna Maria (la mare de la Clara) s'ha encarregat d'enmidonar amb aigua d'arròs.
El fet d'incloure el record de l'àvia i la ajuda de la mare en el buquet de núvia crec que li dona un toc molt especial.
Las puntas que rodean el ramo y el tallo eran de su abuela, que Anna Maria (la madre de la Clara) se ha encargado de almidonar con agua de arroz.
El hecho de incluir el recuerdo de la abuela y la ayuda de la madre en el ramo de novia creo que le da un toque muy especial.


 

El colorido de les flors és molt variat però sempre buscant el to de la tardor que la Clara em va demanar.
Més avall us adjuntem el patró.

El colorido de las flores es muy variado pero siempre siguiendo el tono de otoño que Clara me pidió.
Más abajo os adjuntamos el patrón.


5 comentaris:

 1. Precios Mireia, genial, ojala si algun dia em cases (que no ho crec) tingues un ram tan precios. Felicitats a las dues, a la nuvia i a la testimoni que ha fet una feina tan ben feta. Un pto

  ResponElimina
 2. molt bonic, felicitats

  ResponElimina
 3. Gràcies Mari per la part que em toca!!!!!!! I a tu també Rosa Maria montes gràcies!!!!A veure si es veiem aviat!!!!un petó !!!!!! :)

  ResponElimina
 4. Un ram molt original. El millor: el carinyo amb el que està fet. Ha quedat preciós!

  ResponElimina

Comentarios