dimarts, 1 d’octubre de 2013

Els regals dels nostres sants

A l'Agost va ser el sant de la Clara i el meu. Entre nosaltres els regals quasi sempre són fets a mà o estan relacionats amb el món de les manualitats.

Us ensenyem els regals d'aquest any, mireu que xulos!!

El de la Clara va ser el primer, li vaig regalar una llibreta forrada amb decopatch amb motius de ganxet on poder anotar tots els patrons. Vaig fer servir una llibreta de l'Ikea amb tapes dures i un tovalló de grannys. Us he preparat un breu tutorial.

En agosto fue el santo de Clara y el mío. Entre nosotras los regalos casi siempre son hechos a mano o están relacionados con el mundo de las manualidades.

Os enseñamos los regalos de este año, mirar que xulos!!


El de la Clara fue el primero, le regalé una libreta forrada con decopatch con motivos  de ganchillo donde poder anotar todos los patrones. Usé una libreta de Ikea con tapas duras y una servilleta de grannys. Os he preparado un breve tutorial.
Al cap de quatre dies va ser el meu i la Clara em va regalar un Bolero de ganxet amb el cos verd i blanc, i els punys de color negre ideal per quant arribi el fred. Mireu, mireu...

Al cabo de cuatro días fue el mío y  Clara me regaló un Bolero de ganchillo con el cuerpo verde y blanco, y los puños de color negro ideal por cuando llegue el frío. Mirar, mirar...


El patró d'aquest bolero és de la revista Tricotar en casa nº4.
El patrón del bolero lo puedes encontrar en  Tricotar en casa nº42 comentaris:

  1. Quins regals més xulis noies!! El tovalló amb els grannys es una passada!!!

    ResponElimina
  2. Siiii, ja et passaré el nom d'on el vaig comprar!!

    ResponElimina

Comentarios