dilluns, 4 de novembre de 2013

El Regal de les Liantes de la Troka al Jutjat

Durant els dies que preparàvem la fira DIYMania i sense que la Clara se n'adonés les Liantes van estar organitzant i repartint els materials per al regal que li volien fer a la Clara.

Tenien ganes de fer-li alguna cosa manual, que li agradés i que totes poguessin participar. Al final no totes van poder fer banderoles, ja que no n'hi havia prou però les ganes i la il.lusió eren comú en TOT el grup.
El dia del casament totes les que van poder (s'entén que hi ha liantes que per qüestió de feina no s'ho van poder compaginar) van venir a fora del jutjat, van penjar aquesta banderola tant xula que veieu a la foto i van esperar als nuvis amb les mans plenes de confeti fet amb troqueladores també per elles mateixes.
Al sortir tant el Jordi com la Clara es van quedar parats,  la Clara no va veure ni la banderola!! jajaja
La Cristina Robles (la nostra Marieta Vola Vola) va preparar una caixa amb decoupatch amb uns nuvis preciosa per a guardar la banderola.
Genial noies!!

Durante los días que preparabamos la feria DIYMania y sin que la Clara se diera cuenta las Liantes estuvieron organizando y repartiendo los materiales para el regalo que le querían hacer a la Clara.

Tenían ganas de hacerle algo manual, que le gustara y que todas pudieran participar. Al final no todas pudieron hacer banderines, puesto que no habían suficientas letras,  pero las ganas y la ilusión eran común en TODO el grupo.
El día de la boda todas las que pudieron (se entiende que hay liantes que por cuestión de trabajo no se lo pudieron compaginar) vinieron  a las puertas del juzgado, colgaron este banderín tant chulo que veis en la foto y esperaron a los novios con las manos llenas de confeti hecho con troqueladoras también por ellas mismas.
Al salir tanto Jordi como Clara se quedaron parados, Clara no vio ni el banderín!! jajaja
Cristina Robles (nuestra Marieta Vola Vola) preparó una caja con decoupatch con unos novios preciosa para guardar el banderín.


 
Foto Marieta Vola Vola
Foto Marieta Vola Vola

4 comentaris:

 1. Va ser tot un honor poder participar en el regal i en la entrega. i.... Visca els nuvis!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Va quedar molt xulo tot Mari, ja us ensenyarem com lluirà aquest dissabte a la botifarrada!!

   Elimina
 2. Que bé ho vam passar preparant tot! Totes nervioses durant l'espera a la porta del jutjat!! i la Clara que no veia la banderola, jejejej!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jajaja que va! No la va veure primer, però no m'estranya amb la de confeti que li vau tirar!!

   Elimina

Comentarios