diumenge, 30 de març de 2014

Els Imans per la mestra del Marc

El mal temps d'aquest cap de setmana ha originat que a casa organitzéssim diverses activitats. Ens encanta jugar a trens, avions i cotxes, i sobretot fer treballs manuals! Ahir al matí regirant calaixos del meu talleret vaig trobar tot el que creia necessari per fer uns imans amb el Marc, que des del primer moment ja tenia clar a qui li regalaria... a la seva mestra de l'escola a la que aprecia molt ;)

Degut a la simplicitat del projecte no cal explicar gaire cosa, per tant, us adjuntem un tutorial amb fotos.Ja veieu que no estan retallats a la perfecció, el Marc ha fet cinc anys i per a ell i per a mi estan genials així!!
                                            -------------------------------------------------------------

El mal tiempo de este fin de semana ha originado que en casa organizáramos varias actividades. Nos encanta jugar con trenes, aviones y coches, y sobre todo hacer trabajos manuales! Ayer por la mañana revolviendo cajones de mi taller encontré todo el que creía necesario para hacer unos imanes con Marc, que desde el primer momento ya tenía claro a quien le regalaría... a su maestra de la escuela a la que aprecia mucho ;)

Debido a la simplicidad del proyecto no hay que explicar mucha cosa, por lo tanto, os adjuntamos un tutorial con fotos.

Ya veis que no están recortados a la perfección, a Marc ha hecho cinco años y para él y para mí están geniales así!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentarios